Clinica Phoenix | Despre noi
15594
page,page-id-15594,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Despre noi

Despre noi

Clinica Phoenix oferă servicii medicale și de diagnostic imagistic începând din anul 2006, fiind unul dintre primele centre de imagistică modernă private din România. Sub conducerea doctorului Nicolae Bolog, o întreagă echipă de medici și tehnicieni, având o bogată experiență în diagnosticul imagistic (rezonanță magnetică și computer tomografie), este pregătită să ofere pacienților servicii de diagnostic de înaltă performanță.

 

Aplicând noile descoperiri ale medicinii moderne și utilizând o tehnologie medicală de ultimă generație în diagnosticul radiologic, medicii noștri sunt dedicați în a vă oferi cele mai precise metode de investigație, precum și soluții medicale inovatoare, potrivite pentru fiecare caz în parte.

 

Până în prezent, mai mult de 70.000 de oameni au beneficiat de serviciile noastre de diagnostic, iar alți 800 de oameni au fost tratați prin metode minim invazive în patologia durerilor coloanei vertebrale și a articulațiilor. Sănătatea pacienților noștri este prima noastră datorie.