Clinica Phoenix | Personal
15616
page,page-id-15616,page-child,parent-pageid-15594,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Personal

Personal

Într-un domeniu în care experiența este sinonimă cu numărul anilor de practică profesională, doctorul Nicolae Bolog a reușit, prin studiu și cercetare academică, să devină la doar 40 de ani, unul din cei mai apreciați medici radiologi din România și Europa, cu vizibilitate și recunoștere internațională, doctor în științe medicale, cercetător stiințific, medic primar radiolog.

 

Nucleul de bază al echipei conduse de doctorul Nicolae Bolog este format din Angelica Mangrău, doctor în științe medicale, cercetător științific, medic primar radiolog, Irinel Oancea, cercetător științific, medic primar radiolog, alături de o echipă de tehnicieni asistenți cu pregătire profesională internațională, dublată de o experință de peste 10 ani în diagnosticul imagistic.

 

Unul din criteriile de evaluare a activității și pregătirii profesionale a medicilor noștri este calitatea cercetării științifice, concretizată în articolele publicate în European Radiology, Abdominal Imaging, Skeletal Radiology, medicii fiind, de asemenea, autori și coautori a două tratate europene de radiologie, apărute la editura Springer-Verlang.

Pe lângă activitatea medicală curentă, medicii noștri sunt implicați în desfășurarea de studii clinice internaționale pe diferite specialități: neurologie, reumatologie, hepatologie, nefrologie. Cunoașterea și experiența acumulată și împărtășită cu colegii din clinici medicale mondiale este oferită în sprijinul binelui și sănătății pacienților.

 

“Am considerat că este absolut necesar să investim în formarea personalului pentru a atinge excelența, iar promptitudinea și calitatea serviciilor noastre să se ridice la nivelul oricărui centru de diagnostic de valoare europeană.”  – Doctor Nicolae Bolog

Medici
Dr. Nicolae Bolog

Dr. Angelica Mangrău

Dr. Irinel Oancea

Dr. Dana Stan