Clinica Phoenix | Testimoniale
15606
page,page-id-15606,page-child,parent-pageid-15769,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Testimoniale

Testimoniale

Dan Negru
Dan Negru
Realizator TV

Cred în vorbele lui Voltaire….”Universul mă tulbură şi nu pot să cred că acest tulburător ceasornic nu are şi un ceasornicar”… Cu ani în urmă într-un oraş eleveţian plin de ceasornice care ticăie ireproşabil, mi-a fost dat să întâlnesco puştoaică româncă, n-avea mai mult de 10 anişori, cu care am facut o fotografie. Pentru ea, o simplă amintire cu o figură cunoscută de la televizor.
Anii au trecut…Într-o zi un medic i-a dat tatălui meu puterea de a trece peste o stavilă a vieţii. Îmi amintesc zilele alea, îmi amintesc liniştea lui şi calmul pe care ni-l trimitea…Ţin minte mii de amănunte din zilele alea, unul din ele era numele scris pe fişele medicale pe care doctorul ni le dădea…Phoenix…”Fie să renască numai cei ce har au ca să renască curăţit prin jar”…I-a dat forţă tatălui meu, putere şi ani ! Într-un târziu am aflat ca puştoaica din oraşul elveţian cu care făcusem poza cândva era chiar fiica lui…Şi atunci m-a tulburat din nou ceasornicarul. Toate au un rost şi o rânduială, asemeni unui orologiu elveţian….

Dr. Mircea Miu
Dr. Mircea Miu
Medic specialist medicină sportivă şi generală
Medic Coordonator Fotbal Club Astra Giurgiu

„Departamentul medical al Clubului “Astra Giurgiu” are şansa de a colabora cu echipa Clinicii Phoenix ale cărei servicii imagistice de diagnostic ne sprijină efectiv în activitatea noastră sportivă. Calitatea actului profesional este probată de o înaltă competenţă a colectivului Phoenix, dublată de o foarte bună receptivitate, de la programare până la finalizarea investigaţiei şi stabilirea diagnosticului. Pentru toate aceste lucruri vă mulţumim şi vă adresăm felicitările noastre!”

Dr. Eva Mihaela Beldie
Dr. Eva Mihaela Beldie
Medic Lot Olimpic Naţional Gimnastică Feminin

„În Clinica Phoenix am întâlnit oameni minunaţi care îmbină ştiinţa cu tehnologia de ultimă generaţie. Toate acestea reprezintă de fapt fundamentele medicinei: ŞTIINŢÁ, TEHNOLOGIE, OMENIE.”

Ioan Silviu Suciu
Ioan Silviu Suciu
Multiplu campion gimnastică artistică
Antrenor Coordonator Lot Olimpic Naţional Gimnastică Masculin

„Să poţi zbura sau să renaşti înseamnă întradevăr sa fii fericit… dar cred că omul nu a fost creat pentru a fi fericit, ci pentru a oscila între nebunia descoperirii şi plictiseala de armonie. Fericirea este doar momeala ce-l va ţine în cursă, până la sfârşit, însă am învăţat că niciodată nu se împlineşte şi întotdeauna are un final.”

Catalin Scarlatescu
Catalin Scarlatescu

„În muncă e sănătatea, cinstea, puterea şi farmecul vieţii. Confortul unui diagnostic corect este nepreţuit, iar consideraţia mea se îndreaptă către o echipă de profesionişti.”

Alin Grigore
Alin Grigore
Secretar General Federatia Română de Lupte

„Inspiraţie, iniţiativă, determinare, curaj………virtuţi esenţiale pentru practicarea sportului nostru şi ghid în alegerea colaboratorilor. La Clinica PHOENIX am regăsit această „atitudine”, dublată de promptitudinea soluţionării cerinţelor, flexibilitatea deosebită a serviciilor şi profesionalism!”

Dr. Sorin Popescu
Dr. Sorin Popescu

Medic specialist medicină de familie şi competenţă în medicina sportivă
Comentator şi editor sport’s media

„De ani buni am avut norocul, onoarea şi plăcerea de a colabora cu echipa Clinicii Phoenix, adevaraţi profesionişti din domeniul explorării imagistice. Fiindimplicat încă din copilărie în tenis, un sport foarte răspândit, dar în acelaşi timp
atât de solicitant pentru organism, am realizat ce beneficii enorme aduce investigaţia RMN. Un exemplu este acest diagnostic, relativ nou apărut în medicina sportivă, „fractura de stress”, diagnosticat nu de puţine ori, la Clinica Phoenix.”

Dr. Liviu Bătineanu
Dr. Liviu Bătineanu

Medic Coordonator Fotbal Club Dinamo Bucureşti

„Colaborarea mea cu Clinica Phoenix a început acum 8 ani, odată cu deschiderea primulului centru la Bucureşti, în anul 2007. De atunci, sportivii noştri, sunt diagnosticaţi la Clinica Phoenix prin examinări performante de Rezonanţă Magnetică, importanţa unui diagnostic de precizie, corect şi competent fiind esenţială pentru activitatea desfăşurată de noi. Apreciez performanţa, calitatea şi latura umană a serviciilor la care apelez, aspecte pe care eu le-am găsit şi le regăsesc de fiecare dată la Clinica Phoenix!“

Maria Ştefan

„Am efectuat un examen RMN în cadrul clinicii Phoenix. Aici am fost primită de un personal extrem de amabil, căruia ţin să-i mulţumesc şi pe această cale şi să îi felicit din tot sufletul pentru profesionalismul de care dau dovadă! Recomand cu plăcere tuturor Clinica Phoenix! “

Valentina Popescu

„Vă mulţumesc! Cu ajutorul dumneavoastră, noi, pacienţii, simţim că se poate să fii tratat atât de bine şi frumos.”

Petruţa Chiroiu

„Mă aşteptam să fie o examinare neplăcută (din motivul spaţiului închis), dar nu, datorită echipei medicale. Am putut observa lejer deschiderea către Occident şi omenia tuturor.”

Veronica Rădulescu

„Fiica mea a efectuat la Clinica Phoenix o examinare RMN şi sunt foarte mulţumită de cum am fost tratate de personalul care a dat dovadă de atenţie şi profesionalism desăvârşit. Totul este curat şi ne-am simţit minunat. Vom reveni cu drag, oricând, dar sper să nu mai fie nevoie, să fim sănătoşi cu toţii. Îmi doresc să se implementeze în toată ţara astfel de clinici.”

Eugen Nistor

„Mă declar foarte mulţumit de serviciul oferit, voi recomanda prietenilor şi cunoştinţelor mele să apeleze la serviciile acestei clinici. Deasemenea, mulţumesc pentru amabilitatea tuturor!”

Simona Iacob

“Precizez şi pe această cale, sprijinul pe care l-am primit şi empatia medicilor în căutarea răspunsurilor pentru însănătoşirea mea. A doua opinie medicală solicitată într-o situaţie presantă m-a ajutat să ştiu exact ce am de facut.”

Gabriel Oprişan

“Totul a fost la nivelul aşteptărilor mele, o neplăcere medicală s-a transformat într-un bine nesperat, priminând un diagnostic medical just, completat de o relaţie de prietenie cu membrii echipei Phoenix. Este a treia oară când apelez cu încredere la serviciile pe care le oferiţi!”

Adela Ion

“Mă bucur că am ales serviciile dumneavoastră, sunt încântată să avem în jur oameni atât de valoroşi”.