Clinica Phoenix | Second Opinion
15630
page,page-id-15630,page-child,parent-pageid-15598,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Second Opinion

Second Opinion

În premieră, am lansat platforma online, unică în Romania, dedicată oricarei persoane care doreşte părerea unui specialist de prestigiu în diagnosticul imagistic (Rezonanţa Magnetică RM/ Computer Tomograf CT)! Vă invităm să vizitaţi www.diagnostic2.com.

 

Serviciul Second Opinion vă oferă un al doilea raport medical scris, bazat pe examinarea CT sau RM deja efectuată şi este contra cost.

 

A doua opinie medicală (“Second opinion”) vă ajută să deţineţi controlul asupra sănătăţii dumneavoastră.

Serviciul de „second opinion” este dovada excelenţei în imagistică medicală, a profesionalismului şi integrităţii, lărgind sfera serviciilor noastre centrate în jurul pacientului, pentru ca acesta să beneficieze de interpretarea  exactă a imaginilor de rezonanţă magnetică şi computer tomografie.

banner-diagnostic2

Ce este  “SECOND OPINION”

Clinica Phoenix pune la dispoziţie, la cererea pacienţilor sau a medicilor, o a doua opinie medicală pentru examinări de RM şi CT efectuate în alte centre sau spitale. Examinările pot fi vizualizate fie utilizând CD-urile sau DVD-urile furnizate serviciului “Second opinion” a Clinicii Phoenix, fie prin simpla încărcare a examinărilor pe web-site-ul nostru.

 

În funcţie de examinarea pe care o solicitaţi, medicul care are cea mai vastă pregătire în interpretarea imaginilor rezultate prin scanarea unei anumite regiuni anatomice, va formula rezultatul. Interpretarea imaginilor şi recomandările noastre vor fi transmise pacientului sau medicului curant, prin fax sau e-mail, în decurs de 5 zile lucrătoare de la primirea lor. Un raport scris va fi, de asemenea, disponibil în 5 zile lucrătoare, pentru a fi ridicat de la recepţia clinicii noastre sau poate fi trimis la o anumită adresă de e-mail.

 

“Second opinion” poate fi oferit şi prin serviciul nostru de teleradiologie, pentru centrele medicale conectate cu departamentul nostru în cazul unor examinări RM şi CT efectuate în alte părţi, codificate în format DICOM şi încărcate pe server.

 

De asemenea, la cererea pacienţilor sau medicilor, pentru cazurile dificile, pot fi oferite consultaţii şi recomandări de supraspecialitate, de la centre internaţionale de excelenţă. Istoricul medical al pacienţilor şi examinările pot fi transmise prin reţeaua de teleradiologie la Spitalele Universitare din Elveţia, Viena, Germania şi Israel.

 

Pentru mai multe informaţii vă rugam sa ne contactaţi la:

Email: info@diagnostic2.com